bijnaaaa - Reisverslag uit Heerlen, Nederland van Ira Baggen - WaarBenJij.nu bijnaaaa - Reisverslag uit Heerlen, Nederland van Ira Baggen - WaarBenJij.nu

bijnaaaa

Door: Ira

Blijf op de hoogte en volg Ira

15 Augustus 2007 | Nederland, Heerlen

Het is ein-de-lijk definitief! Mijn stage in Finland gaat beginnen!
Dinsdag 21 augustus ga ik vertrekken vanaf Keulen/Bonn.

Maar eerst zondag nog even een klein afscheidsfeestje om iedereen 'adië' te zeggen.

Mijn stage begint pas maandag de 27e dus dan kan ik vast een beetje 'wennen' aan de omgeving.
Informatie over mn apartement is (voor de liefhebbers) te vinden op:
www.laurea.fi (dit is trouwens de uni waar ik ga stage lopen) >
apply to Laurea > exchange programmes > living at the greater helsinki region > Kirjanpitäjänkuja 4
Jaha, hier moet ik nog op oefenen, want dit laatste is de straat :S
Mijn kamernummer volgt snel.
Dit schijnen trouwens de meeste geliefde kamers te zijn bij de 'exchange students'.

Mijn bagagelijst wordt steeeeds langer, dus ik ben eens benieuwd hoe ik alles mee ga nemen..

Nog ff aftellen en dan voor de eerste keer vliegen!!

• 18 Augustus 2007 - 16:39

Karin:

Hee!

Heel veel plezier en succes toegewenst met al die vele dingen die je gaat doen!!

liefs,

Karin

• 21 Augustus 2007 - 08:22

Susan:

Lieve Ira,

Jij zit nu in het vliegtuig en bent je waarschijnlijk aan het voorstellen hoe het in Espoo zal zijn. Misschien ben je ook wel aan het genieten van de mooie boeken die je zondag hebt gekregen (of zit je met de gedachten bij die mooie tutor die jou straks op het vliegveld staat op te wachten?! ;-). Ik denk ik in elk geval vanuit de hogeschool aan je. Ik heb de examenplanning rondgestuurd en denk dan toch weer: ''Die Ira had het hier al voor elkaar, dus daar moet dat zeker ook lukken!''
    Heb je gisteren goed afscheid kunnen nemen van je ouders en zusje?
    Ierke, geniet van de ontzettend gave tijd die je tegemoet gaat. Good Luck met je Engels & Fins! Ik ga voor je duimen!!

Veel liefs uit een koud Heerlen (volgens mij is het nu lekker warm in Finland).

X Susan.

• 22 Augustus 2007 - 17:30

Henriet:

Hoi Ira
    Eerste vliegreis, eerste nacht, eerste woordjes fins.....phoe phoe!
    Veel succes en ik kan je eerste berichtje al niet meer afwachten!!!
    Groetjes Jet