adresgegevens en foto's!!!
Door: Ira
Blijf op de hoogte en volg Ira
02 September 2007 | Finland, Helsinki
Hee allemaal,
Foto's uploaden op deze site is niet gelukt. Ik kan er maar heel weinig plaatsen... Daarom heb ik een nieuwe site aangemaakt:
Daar komen ook alle volgende foto's op, maar ik zal in mn nieuwe verhaaltjes wel iedere keer de link erbij zetten!!
Mijn post en bezoekadres:
Liefs,
Ierke
03 September 2007 - 07:01
Edith:
Heey Ira. Leuk hoor, om vanalles te lezen over jou. Ik houd deze site bijna iedere dag bij, dan denk ik, even kijken hoe het met Ira is in het Finse. Ook mooie foto's van jou kamer. Verder wens ik je heel veel succes en hou je goed!!!!! Groetjes Edith, Jo, Ellen, Jeroen en onze dogjes. -
04 September 2007 - 17:57
Roy:
hoe gaat het met je?
al een beetje gewend in Finland?
zo te zien is het er mooi weer. Bij ons alleen maar regen, regen en nog eens regen
groetjes van
Roy -
11 September 2007 - 08:42
Susan:
Haai Ierke,
Leuke foto's zeg. Je bent flink aan het party-en he! Geniet ervan!
Ben je inmiddels gewend op je stage? Hoe is het samen met Rob, krijg je voldoende hulp? Ben je je al aan het inlezen?
Met ons is alles ok. We hebben dit weekend de band voor de bruilft bevestigd: Anderkovver wordt het! Cool he!
Morgen hebben we een afspraak met de ambtenaar van de burgelijke stand om de eerste zaken te bespreken. Overmorgen ga ik de eerste bruidsjurken passen met mijn getuige, ik ben super benieuwd!
Ik ben tijdelijk gestopt met lessen geven op de faculteit i.v.m. de afronding van mijn studie. met ingang van blok c zal ik weer als tutor functioneren. Aan de ene kant erg jammer, aan de andere kant maar beter zo. Mijn studie eerst, dan mijn huwelijk.
We missen je wel hier hoor, het gezellig kletsuurtje is afgenomen.... :-(
Voor jou heeeeeel veeeeeeeel succes, ik lees wel weer hoe het met je gaat.
Liefs Susan.